Home Pagina

  Stregheria

  De Godin & De God

  De 8 Treguenda

  Strega's gereedschap

  Over Myrddin Mooncrow

  Onze Magie

  Cursussen & Workshops

  De Heksenwinkel

  Via Magicka Maillijst

  Stregheria & Wicca

  Link Pagina

  Maan Fases

Via Magicka Online Heksenwinkel


Strega FluidBestel nu je eigen potje Strega-vloeistof en houdt de vlam van de voorouders brandend op je eigen altaar. Een potje bevat voldoende vloeistof om drie a vier keer een Spiritvlam op je altaar te maken. Ieder potje is uiteraard geladen en met kruiden uit een heksentuin verrijkt. Kosten per potje: EUR. 5,- (Ex. EUR. 2,50 Verzendkosten)Planeet- en Jaarfeest-olieen

Deze olieen zijn ideaal voor gebruik tijdens magisch werk, het zalven van kaarsen, het zalven van jezelf, het laden van poppen voor poppenmagie of een amulet of talisman. Alle olieen zijn natuurlijk speciaal gemaakt op de dag van betreffende planeet en er zijn enkel natuurlijke grondstoffen gebruikt. De olie wordt geleverd in handige pipetflesjes en is ca. 2 jaar houdbaar.

Planeetolie: Zonneolie, Maanolie, Venusolie, Marsolie, Mercuriusolie, Jupiterolie en Saturnusolie.

Jaarfeestolie: Samhainolie, Yuleolie, Imbolcolie, Ostaraolie, Beltaneolie, Midzomerolie, Lammasolie en Mabonolie.

Kosten per potje: EUR. 5,- (Ex. EUR. 2,50 Verzendkosten)Toscaanse RunenDit volledig handgemaakte (en tijdens volle maan geladen) setje Toscaanse Runen zal een mooie toevoeging zijn aan je divinatie-techniek, omdat het zich er prima voor leent het geheel je eigen te maken. De vrij open symbolen laten namelijk gemakkelijk toe je eigen toevoegingen en intuïtie vrijelijk te kunnen gebruiken. Het setje is compleet afgewerkt met een mooi zakje om ze in op te bergen, een beschrijving van de runen en een handleiding hoe er mee te werken. Kosten per Standaard Set (in linnen zakje): EUR. 15,00 (Ex. Verzendkosten)
Kosten per Luxe Set (in "fluweel" zakje): EUR. 17,50 (Ex. EUR. 4,50 Verzendkosten)Natuurlijke Geneesmiddelen"Mooncrows Slaapmutsje"

Een paar druppeltjes van dit medicijn op basis van kamille en valeriaan zorgt voor een diepe, evenwichtige nachtrust en verzekerd lekker wakker worden, zonder een zwaar gevoel in je hoofd.

Kosten per pipetflesje: EUR. 3,50 (Ex. EUR. 2,50 Verzendkosten)

"Mooncrows Winter Medicyn"

Deze hoest- en griepsiroop op honingbasis bevat elf verschillende natuurlijke ingredienten waaronder thijm, pepermunt en anijs en is hierdoor breed inzetbaar voor allerlei winterkwaaltjes zoals griep, hoest verkoudheid en keelpijn.

Kosten per pipetflesje: EUR. 3,50 (Ex. EUR. 2,50 Verzendkosten)Amuletzakjes (met Inhoud)

We maken ook, op persoonlijke aanvraag, geladen amuletten voor je. Deze kunnen voor allerlei doeleinden worden gemaakt, denk aan (faal)angsten, gezondheidsproblemen, bescherming etc… Stuur ons als je een amulet wilt bestellen eerst eens een e-mail waarin je beschrijft waarom en voor welk doel je een amulet zou willen, wij zullen altijd eerst contact terug opnemen en proberen samen met je tot een oplossing te werken. Verder willen we tevens duidelijk benadrukken dat je NOOIT betaald voor de magie die beoefend wordt, daar geloven wij niet in, de prijs opgegeven voor de amuletzakjes dekt dan ook materiaalkosten en tijd… Kosten per Amulet: EUR. 7,50 tot 12,50 (Afhankelijk van het soort materiaal en amulet dat wordt vervaardigd.)

 


Heb je verdere vragen? Stuur Mooncrow een mailtje

Copyright © 2002 - Via Magicka - Nijmegen, the Netherlands